Nails
 

Een afspraak maken bij een nagelstudio kan verschillende aanleidingen hebben, maar iedereen wil als resultaat maar 1 ding, en dat is mooiere/gezondere nagels verkrijgen. Kunstnagelproducten en -behandelingen bieden een snelle en directe oplossing om nagels te verstevigen, en eventueel te verlengen. In overleg kunnen we een passende behandeling vinden voor jouw nagel problemen of wensen:

Ook om het nagelbijten onmogelijk te maken bieden wij diverse behandelingen aan.

Gellak / Gelpolish

Een revolutie op het gebied van nagelstyling, en sinds enkele jaren niet meer weg te denken uit ons aanbod is Gellak / Gelpolish. Een product waar super strak en dun mee gewerkt kan worden. Het vervangt nagellak als de beste, bladert niet af, blijft mooi van kleur, is direct droog en klaar voor alles waar jij het aan blootstelt, nou ja bijna alles dan ;-).

De nagels kunnen worden gelakt met een gel in een kleur naar keuze, minstens 65 kleur varianten, van het merk Magnetic Nagelstyling, liggen klaar om uit te kiezen.

  • houdbaarheid minstens 3 tot 4 weken
  • geeft lichte stevigheid aan de nagels
  • geschikt voor het dragen van kortere nagellengtes

Na 3 tot 4 weken kun je deze gellak behandeling herhalen of de gel in zijn geheel laten verwijderen.

Gel Nagels / Acryl Nagels

Zijn jouw nagels toe aan versteviging en/of een verlenging?, dan is mogelijk dit te het laten aanbrengen door middel van een Gel- of Acrylproduct. Een "nieuwe set kunstnagels" geeft direct het gewenste resultaat, met of zonder verlenging. Er is een hele productlijn aan gel- en acrylproducten bij Skills aanwezig, waaruit de nagelstyliste kan kiezen om een passende oplossing te vinden voor jouw nagel"problemen" of wensen.

Anti-Nagelbijt behandeling

Stoppen met nagelbijten kan zeer moeilijk zijn, vergelijkbaar met stoppen met roken. Het bijten gaat vaak onbewust, het hoort gewoon een beetje bij je. Dit neemt niet weg dat het de nagels en vooral jouw handen erg ontsiert, het ook zeer ongezond is, en het dus fantastisch zou zijn als je hiermee zou kunnen stoppen. Bij de Anti-Nagelbijt behandeling wordt over de natuurlijke nagel en over de rest van het nagelbed, waar de nagel (te) kort is een verstevigende laag "overlay" van acryl of gel gezet. Dit maakt dat de nagels er direct weer toonbaar uit zien, het bijten onmogelijk wordt en de nagel de rust krijgt om te groeien en herstellen.

In een periode van een aantal maanden, met eens in de 3 weken een nabehandeling bouwen we het bijten af en de eigen nagels op.

De behandelingen in Skills Nagelstudio worden uitgevoerd met de professionele producten van Magnetic Nail Design
Hierdoor zijn we verzekerd van kwaliteit qua producten. Door 20 jaar ervaring is de juiste kennis in huis om de behandelingen deskundig en hygiënisch uit te voeren.