Brows
 

De beautytrend van nú is het compleet laten stylen en modelleren van wenkbrauwen. Niets geeft jouw gezicht meer uitstraling dan goed gevormde en gekleurde wenkies ;-)

De keuze is ruim, ga jij voor een fijne korte sessie met verven en epileren of voor "the real deal" met een Henna kleuring of een Brow Lamination?.

Kijk snel hieronder voor meer info over alle soorten behandelingen en maak je keuze in de online reserveringsmodule 

 

Henna Brows

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat we niet alleen de haren maar ook de huid verven. Hierdoor lijken de wenkbrauwen een stuk voller en strakker qua model. Hoewel henna al eeuwen wordt gebruik, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid. Henna is een super alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Er komt bovendien geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Brow Henna kan tot 7 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt en met de juiste nazorg. Het blijft 6 tot 8 weken zichtbaar op de haartjes.

 

Wanneer wordt een behandeling met Browtycoon Henna afgeraden?

  • Indien er sprake is van een PPD allergie, dit betreft een allergie op o.a. haarverf e.d.
  • De huid rondom de wenkbrauwen vertoond wondjes of open plekjes.
  • Indien er sprake is van het herpes virus in of rondom de ogen.
  • Indien de wenkbrauwharen een recente chemische kleuring hebben ondergaan, dit moet minstens 2 weken geleden zijn.
  • Voor iedereen jonger dan 18 jaar.
  • Bij Zwangerschap  - Toelichting: de behandeling is niet schadelijk voor het ongeboren kind, maar mocht er een reactie optreden dan is deze lastig te behandelen ivm beperkte mogelijkheden qua medicatie.

Wenkbrauwen VERVEN
Hierbij wordt er gewerkt met de professionele salonproducten van Augenblick. Er zijn er 5 tinten wenkbrauwverf beschikbaar om altijd de juiste tint te kunnen vinden die bij jouw wensen en gezicht past. Ook mengen we vaak de kleuren om nog dichter bij de juiste tint te komen. Hiermee proberen we de angst weg te nemen, om met té donkere wenkbrauwen de salon uit te lopen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten! ;-).

 

 

EPILEREN

Dit wordt handmatig uitgevoerd met een professionele Tweezer, op een hygiënische manier. Overtollige haartjes worden snel en zorgvuldig verwijderd, ondertussen worden de wenkbrauwen hierbij mooi in het juiste model gebracht. Vaak wordt deze behandeling geboekt in combinatie met het laten verven van de wenkbrauwen. Dit om het resultaat van het epileren beter uit te laten komen.

 

Waxen 

doen we met een Flexi-wax, dit is een milde variant soft wax, heel geschikt voor het ontharen van de gevoelige gezichtshuid. Hiermee kunnen we ontharen zonder gebruik te hoeven maken van de klassieke hars strip methode, wat soms vrij pijnlijk is en sneller huidirritatie zal veroorzaken. Waxen kan worden toegepast op de Wenkbrauwen, Bovenlip, Kin of een combinatie daarvan ...