Brows
 

Dé beautytrend is het Stylen & Shapen van de wenkbrauwen. 

Hierbij laat je ze op hun mooist uitkomen door ze professioneel te laten verven, epileren en/of waxen

In de online reserveringsmodule vind je hiervoor vele combinatiebehandelingen, er is er vast wel één die bij jou past.

Voor het VERVEN van de wenkbrauwen wordt er gewerkt met de professionele salonproducten van Augenblick. Er zijn er 5 tinten wenkbrauwverf beschikbaar om altijd de juiste tint te kunnen vinden die bij jouw wensen en gezicht past. Ook mengen we vaak de kleuren om nog dichter bij de juiste tint te komen. Hiermee proberen we de angst weg te nemen, om met té donkere wenkbrauwen de salon uit te lopen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten! ;-).

Het EPILEREN wordt handmatig uitgevoerd met een professionele Tweezer, op een hygiënische manier. Overtollige haartjes worden snel en zorgvuldig verwijderd, ondertussen worden de wenkbrauwen hierbij mooi in het juiste model gebracht.

Waxen doen we met een Flexi-wax, dit is een milde variant soft wax, heel geschikt voor het ontharen van de gevoelige gezichtshuid. Hiermee kunnen we ontharen zonder gebruik te hoeven maken van de klassieke hars strip methode, wat soms vrij pijnlijk is en sneller huidirritatie zal veroorzaken. Waxen kan worden toegepast voor de Wenkbrauwen, Bovenlip, Kin of een combinatie van ...